กิลเบิร์ต อารีนาส

กิลเบิร์ต อารีนาส น่าเข้ามาในเอ็นบีเอจากการร่างในปี 2544 รอบที่สองของวันที่ 31 หรือครั้งที่ 2 ในรอบที่สองของฉบับร่างเพราะในเวลานั้นเอ็นบีเอมี 29 ทีมโดยทีมนักรบเป็นผู้นำ ร่างที่เข้ามาและเหตุผลที่เขาเลือกที่จะใส่หมายเลข 0 นอกเหนือจากมหาวิทยาลัยเพราะสื่อวิพากษ์วิจารณ์ว่าเขาไม่ควรเล่นบนสนาม แต่แล้วเขาก็ทำงานจนปีที่ 2 กลายเป็นผู้เล่นเอ็นบีเอ )

กิลเบิร์ต อารีนาส

คนน้อยมากที่จะจำเขาได้ด้วยทีมนักรบ แต่จะจดจำเขาด้วยวอชิงตันวิซาร์ดเช่นเดียวกับผู้บริหารที่มารู้จักเขากับทีมนี้ด้วยความกระตือรือร้นและการต่อสู้และด้วยสไตล์ที่แตกต่างเขากลายเป็นที่ชื่นชอบในหมู่แฟนตัวช่วยสร้าง . นอกเหนือจากหมายเลขเสื้อที่ใช้ด้วยความสามารถในการเล่นและถ่ายภาพในระหว่างการบีบหลายครั้งกลุ่มแฟน ๆ ของตัวช่วยสร้างออนไลน์จึงฉายภาพยนตร์เรื่องตลก “Agent Zero” และเป็นที่ชื่นชอบในหมู่คนและเคยเก็บไว้

.. ใครก็ตามที่ตามมาจะเห็นได้อย่างชัดเจนว่าในช่วง 3 ซีซั่น 2548-2550 การแสดงของพวกเขาอยู่ในระดับสูงสุดของลีกมาก ติดอยู่กับดาวทุกดวงจริง การต่อสู้ที่สนุกสนานและน่าตื่นเต้นกับเลอบรอนเจมส์ในเพลย์ออฟแม้ว่าจะเป็นผู้แพ้ก็ตาม เรียกว่า Pitchfork ทำคะแนนได้ 40,50,60 คะแนน แต่หลังจากนั้นการบาดเจ็บของ MCL หรือเอ็นที่หัวเข่าฉีกขาด ฤดูกาลและงานกำลังค่อย ๆ ตกลงมาและจะไม่กลับมาอีก

กิลเบิร์ต อารีนาส

Gilbert Arena came into the NBA from draft drafting in 2001, the second round of the 31st, or the 2nd in the second round of drafts because at that time the NBA had 29 teams, with the Warrior team being the leader. Incoming draft And the reason he chose to put the number 0 aside from university, because the media criticized that he shouldn’t even be playing on the field But then he did the work until the 2nd year, becoming a NBA player (Most Improved Player)

กิลเบิร์ต อารีนาส

very few people will remember him with the Warrior team But will remember him with the Washington Wizards as well as the administrators who came to know him with this team With vigorousness and fighting, and with different styles, he became a favorite among Wizard fans. Aside from the shirt number used With the ability to play and shoot during squeezing times many times The group of online wizard fans, therefore, nicknamed the joke “Agent Zero” and is a favorite among the people and used to keep it.

Whoever follows will clearly see that during the 3 seasons, 2005-2007, their performance was at the top level of the league a lot. Attached to the real all star level. A fun and thrilling fight against LeBron James in the play-offs, even if it’s a loser. Called Pitchfork as having done 40,50,60 points, but then the MCL injury or torn ligament on the knee. Season and work is gradually falling and not coming back again

อ้างอิงจาก : Google

เควิน การ์เน็ตต์

ทิม ดันแค่น

สตีฟ แนช

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *