จูเลียส เออร์วิง

จูเลียส เออร์วิง จูเลียส วินฟิลด์ เออร์วิง III (อังกฤษ: Julius Winfield Erving III; Nicknamed Dr.J. Dr. J) เกิดเมื่อวันที่ 22 กุมภาพันธ์ 1950 ที่ Roosevelt รัฐนิวยอร์กเป็นนักบาสเก็ตบอลที่ช่วยส่งเสริมความนิยมของสไตล์การเล่นสมัยใหม่ ได้แก่ Focus ในการใช้ความสามารถในการกระโดดและเล่นเหนือห่วง

เออร์วิงเป็นส่วนหนึ่งที่ทำให้สมาคมบาสเกตบอลอเมริกัน (ABA) หายไปแล้ว ได้รับการยอมรับในขณะที่ผู้เล่นหลายคนถูกมองว่าเป็นผู้เล่นเช่นเดียวกับทีมทั้งหมดดร. เจถือว่าเป็นทั้งลีก ดร. เจเป็นนักกีฬาสำคัญของลีก ABA ขณะที่เข้าร่วมลีก NBA หลังจากฤดูกาลแข่งขันปี 1976

จูเลียส เออร์วิง

ดร. เจเล่นบาสเก็ตบอลระดับมืออาชีพสำหรับเวอร์จิเนียสไควร์สและนิวยอร์กเน็ตในลีก ABA และเล่นให้กับฟิลาเดลเฟียเซเว่น ในลีกเอ็นบีเอเขาชนะสามเกมชิงแชมป์เอ็นบีเอและได้รับรางวัลผู้เล่นที่มีค่า 4 คนและผู้เล่นที่ได้คะแนนสูงสุด 3 อันดับ เขามีสถิติการให้คะแนนสูงที่สุดเป็นอันดับที่ 5 ในประวัติศาสตร์บาสเกตบอล โดยให้คะแนน 30,026 คะแนน

เขาได้รับการยกย่องให้เป็นทีม All-Star ในงานฉลองครบรอบ 50 ปีของเอ็นบีเอและมีชื่ออยู่ในบาสเก็ตบอลออฟเฟม ดร. เจได้รับการยกย่องว่าเป็นหนึ่งในผู้เล่นบาสเกตบอลที่โดดเด่นที่สุด นอกจากนี้เขายังได้รับการยกย่องให้เป็นหนึ่งในนักเต้นที่ยิ่งใหญ่ที่สุดเช่น Michael Jordan, Vince Carter และ Dominic Wilkins

จูเลียส เออร์วิง

Julius Winfield Irving III (English: Julius Winfield Erving III; Nicknamed Dr.J. Dr. J), born February 22, 1950, in Roosevelt, New York, is a basketball player who helped promote the popularity of modern playing styles, namely Focus on using the ability to jump and play over the hoop

Irving is the part that made the American Basketball Association (ABA) that is now gone. has been accepted While many players are regarded as players like the entire team, Dr. J Regarded as the entire league. Dr. J. is an important athlete of the ABA league While joining the NBA league After the 1976 competition season

จูเลียส เออร์วิง

Dr. J plays professional basketball for the Virginia Squires and the New York Nets in the ABA league and plays for the Philadelphia Sevens. In the NBA league He has won three NBA championship games and has won 4 valuable players and 3 top scoring players. He has the 5th highest scoring record in basketball history. By scoring 30,026 points

He is regarded as an All-Star team in the NBA’s 50th anniversary celebration and is named in the Basketball Hall of Fame. Dr. J is considered to be one of the most outstanding basketball players. Like Michael Jordan, in addition, he is also regarded as One of the greatest dancers, like Michael Jordan, Vince Carter and Dominic Wilkins.

อ้างอิงจาก : Google

คริส พอล

กิลเบิร์ต อารีนาส

เควิน การ์เน็ตต์

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *